Szia Vendég! (5784 Niszán 10)
Miért fontos a segítséged?Kedves Barátunk!

Sokan már ismertek minket, mint a Jewish Meeting Point – Zsidó Közösségi portál megálmodóit, megalkotóit és fenntartóit, Kürti Gábort – Gábor [1] és Kürti Csabát – Csabi [396]. Azonban kevesen tudják, hogy a JMPoint portált sem a hitközség, sem más zsidó szervezet nem támogatta eddig.

A Jewish Meeting Point mára Magyarország legnagyobb és legkedveltebb Zsidó Közösségi portáljává vált. Az oldal sikerét a folyamatosan bővülő baráti közösség, és a 30-35 boldog pár is jelzi, akik talán soha nem találtak volna egymásra, ha nincs a Jewish Meeting Point. A nagy siker mögött azonban nagyon sok munka van. Három és fél éve saját pénzünkből, munka mellett üzemeltetjük az oldalt, mindenféle külső támogatás nélkül. Rengeteg kiadásunk van: tárhely bérlés, irodai költség, kommunikációs költségek, internet hozzáférések, reklámanyagok, hirdetések költsége, az Alapítvány fenntartása, stb., hogy csak a leggyakoribbakat említsük.

Fél évvel ezelőtt tettünk egy kísérletet arra, hogy megkérjük tagjainkat, hogy adományaikkal segítsék a munkánkat. Akkor a tagok 1% érezte annyira fontosnak a munkánkat, hogy anyagilag is támogassák ezt az egyedülálló kezdeményezést. Ezúton köszönjük a támogatásukat, aminek köszönhetően egy évre biztosítva lett az Alapítvány könyvelési díja.

A portál sikeres működése mögött az alapítók szinte teljes napi munkája van, és közel 40 önkéntes emberé, akik moderálással, tanácsadással, fordítással, arculattervezéssel, nyomdai munkával, programszervezéssel, és még sok minden mással segítik a közösség és üzemeltetők munkáját.

A JMPoint egy egyedülálló közösségi portál, azonban a további működése és bővülése a Te és a többi tag hozzájárulása nélkül nem valósulhat meg! Nem kívánunk egy konkrét összegű tagdíjat bevezetni, mert nem szeretnénk, hogyha anyagi korlátok miatt bárki is kiszorulna. Mi úgy gondoljuk, hogy évi 10.000-15.000 Ft (ami heti viszonylatban egy üdítő vagy kávé ára) nem egy megterhelő összeg. Ha Te és az összes többi tag csak ennyivel járul hozzá a JMPoint Alapítványhoz, akkor az oldal a jövőben gond nélkül fejlődhet és bővülhet. Ha lehetőséged van, és számodra is fontos ennek az egyedülálló zsidó közösségnek a jövője, akkor magasabb összeggel is támogathatod az alapítványunk munkáját. Annak is nagyon örülnénk, ha nem pénzzel, hanem más módon is részese lennél portálunknak: kapcsolatszervezés, rendezvényszervezés, munkatársi feladatok végzése, a működéshez szükséges technika ajándékozása, informatikai szolgáltatások biztosítása, irodahelyiség díjtalan bérbeadása.
Előre is köszönjük a támogatásod és a megtisztelő bizalmadat!

Köszönettel:

   
    Kürti Gábor és Kürti Csaba
    JMPoint Alapítvány
    1388 Budapest, Pf.: 84. Hungary
    E-mail: info@jmpoint.hu
    Web: http://www.jmpoint.hu


- Hogyan segítheted a JMPoint-ot adománnyal?
- Hogyan segítheted a JMPoint-ot önkéntes munkával?
- Hogyan reklámozhatod a JMPoint oldalát?


© Jewish Meeting Point - A zsidó közösségi portál . Minden jog fenntartva.

Közreadva: 2006-03-27 (9288 olvasás)

[ Vissza ]


E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 11 vendég és 4 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu