Szia Vendég! (5784 Niszán 10)
JMPoint Business Club
Ajánljuk magunkat! Ajánljuk egymást!


Egy kis közösségben mindenki ismer mindenkit, számukra természetes, hogy ha ajándékot akarnak venni, akkor először a zsidó ajándékboltost keresik fel, ha ruhát, akkor a zsidó ruhaboltost. De a sort folytathatnánk a fogorvostól a fotósig.

Mi úgy gondoljuk, hogy ezzel egymást támogatjuk, és ha ezzel segíthetünk zsidó barátainknak, akkor miért ne tegyük! Ez a cél vezérelt bennünket, amikor létrehoztuk a JMPoint Business Club-ot "Ajánljuk magunkat, ajánljuk egymást!" mottóval.

Szolgáltatásunk célja, hogy az oldal felhasználói megismerhessék közösségünk tagjainak üzleteit, termékeit, szolgáltatásait.

A JMPoint Business Club tagjai részletes bemutatkozási lehetőséget kapnak saját aloldalukon. Az elérhetőségeken kívül bemutathatják cégüket, termékeiket és szolgáltatásaikat, feltölthetnek fotókat és logót.

A szolgáltatás kiemelkedő része, hogy nem csak egy internetes katalógusba kerülnek be a JMPoint Business Club tagjai, hanem szinte az összes oldalon megjelenik véletlenszerűen a kis hirdetésük (120x120 képpont), ami a klubtagok számától függően akár a havi 100.000-t is meghaladhatja.

A klubtag adománnyal járul hozzá a közösségi célok eléréséhez, a közösségi portál fejlesztéséhez és fenntartásához. A JMPoint Alapítvány a klubtag ismertségének növelésével kívánja segíteni üzleti sikerei elérésében. Így a tagsági díj (adomány) kölcsönös segítségnyújtáson alapszik.


Statisztikák


Felhasználószám Életkor

Iskolai végzettség LakhelyA klubtagság havi díja

magánszemélyeknek, egyéni vállalkozóknak: 10.000 Ft,
üzleteknek, kisvállalkozásoknak: 20.000 Ft,
közép és nagyvállalatoknak: egyedi megállapodás alapján.Ha csatlakozni szeretnél Te is a klubhoz, akkor az info@jmpoint.hu e-mail címen bővebb felvilágosítást kaphatsz.


>> JMPoint Business Club adatlap és szerződés letöltése.


Ha ismersz esetleg olyan céget, magánszemélyt közösségünkből, akit érdekelhet ez a lehetőség, akkor megköszönnénk, ha megosztanád vele is ezeket az információkat.


© Jewish Meeting Point - A zsidó közösségi portál . Minden jog fenntartva.

Közreadva: 2005-12-14 (9313 olvasás)

[ Vissza ]


E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 13 vendég és 5 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu