Szia Vendég! (5784 Niszán 10)

Oktatás


Izraeli Biztonság Szervező Akadémia (Israeli Operation Security Academy)
Cím1027 Budapest Margit krt. 1. I/4.
Telefon+36 (1) 460-9586
Fax+36 (1) 460-9585
E-mailinfo@iosecurity.hu
Honlaphttp://www.iosa.hu
Bemutatkozás

Magunk és szeretteink védelme, vagyonunk védelme, adataink védelme vagy akár érdekeink védelme, mára olyan összetett feladattá vált, amely rendkívül bonyolult szakmai követelményeket támaszt a biztonsági cégekkel szemben.

Az Israeli Operation Security Academy különleges biztonságtechnikai megoldások szolgáltatására, valamint speciális védelmi szolgáltatások ellátására, illetve szakemberek képzésére specializálódott.

Az Israeli Operation Security Academy az izraeli hadsereg biztonsági szakembereinek szakmai támogatásával alakult meg és kezdte meg működését Magyarországon 2004-ben. A cég vezetői különleges képesítést szereztek a nemzetközi védelmi erők központjában (Quesaria), továbbá számos nemzetközi továbbképzésen.

Az Israeli Operation Security Academy célja, hogy ügyfelei számára a biztonság a mindennapok valósága legyen. Cégünk oktatja és alkalmazza a legkülönfélébb biztonsági, védelmi technikákat, megoldásokat a vagyonvédelemtől kezdve a személyvédelmen át az információvédelemig. Elsődleges célunknak a folyamatos fejlődést és továbbképzést tekintjük. Oktatási programjaink során ügyfeleink, olyan vállalkozásbiztonsági tapasztalatokat szerezhetnek, mellyel saját vállalkozásukat hatékonyabban védelmezhetik.

Üzleti filozófiánk alapja:

1. A kimagasló színvonal megtartásáért kizárólag magas szinten képzett munkatársakat alkalmazunk, akik folyamatos továbbképzéseken vesznek részt. Törekszünk a már kialakult, megbízható személyi állomány megőrzésére, és további bővítésére.

2. A tevékenységünk szabályozásában közreműködő hatóságokkal és szervezetekkel folyamatosan bővülő partneri kapcsolatot építünk ki.További képek
[ Vissza ]


E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 13 vendég és 4 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu