Choose your username and password
More details
Egyéb mezők
Regisztráció menete:

A regisztráció és a belépés után rá kell kattintani a "Első évfolyam ..." feliratra és fel kell venni a kurzust, mint egy valódi egyetemen. Ezután lesznek elérhetőek az oktatási anyagok hétről hétre.

Az egyes tananyagok 4 hétig fognak tartani, amit egy 25 kérdésből álló teszt zár. Minden kérdésre egy helyes válasz adható, és minden helyes válasz 1 pontot ér. Az egyes tantárgyakat lezáró tesztek kitöltésére mindig két hét fog rendelkezésre állni. A kitöltéssel kétszer próbálkozhat, ezek között minimum 1 napnak kell eltelnie. A teszteredmények közül a jobban sikerültet veszi figyelembe a rendszer, ezért érdemes kétszer is próbálkozni. Egy teszt kitöltése akkor sikeres, ha minimum 50%-ot sikerült elérni.

A kurzusba belépve, a tananyagok felett található a JMPoint Akadémia fóruma. Itt bárki felteheti a kérdéseit, melyekre a tanárok, vagy a tanulótársak válaszolhatnak. Ha kimondottan a tanárhoz lenne kérdése, akkor azt a honlapon mûködő belső üzenetküldőn keresztül tudja feltenni. Csak kattintson a tanár nevére, majd a profilján az Üzenet küldése gombra.