Szia Vendég! (5784 Ádár II 18)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Forschmak (ukrán zsidó étel)
Tejes étel
Előételek
Beküldte: Pontocso [10372]

Hozzávalók: Hering
tej
kenyérmorzsa
egy kis fej hagyma
sajt
tejföl
petrezselyem

FarschmakSózott heringeket eszünk egy mély tálba. és leöntjük tejjel. Egy éjszakán át hagyjuk állni (sótlanítjuk).

Másnap kenyérmorzsát (kenyérbelet) áztatunk ebbe a tejbe, majd kinyomkodjuk, lecsepegtetjük.

Meghámozunk, felvágunk egy kis hagymát.

Turmixba tesszük a heringeket, a kenyérbelet, a hagymácskát, és három szelet sajtot (ami jól olvad, vagyis olyan fondűnek való sajtot).

Hozzáadunk petrezselymet és tejföl végül.

Borsozzuk, majd legalább két órára a hűtőbe tesszük.

Kenyérrel, salátával ehető.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7471 nő | 6725 férfi

Legutóbb regisztrált:
White [21139]


Jelenleg 15 vendég és 4 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu