Szia Vendég! (5784 Ádár II 19)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Bescoutou (tunéziai zsidó édesség, reggelire)
Parve (semleges) étel, Pészáh
Édességek, Ünnepi ételek
Beküldte: Pontocso [10372]

Hozzávalók: - 7 tojás
- 250g porcukor
- 200g keményítő
- 1 kávéskanál narancsvirág aroma (szerintem helyettesítő más aromával)

1. Felmelegíteni a sütőt 180° fokra (5-ös)

2. Kiolajozni a formát, megszórni cukorral

3. Tojásfehérjét és sárgáját szétválasztani

4. Erősen összekeverni a sárgáját, a cukrot és a narancsvirágot

5. Belekeverni a keményítőt óvatosan.

6. Felverni a fehérjét, és mikor félig kemény, belekeverni 20 g cukrot, majd tovább felverni.

7. Óvatosan belekverni a fehérjehabot az első keverékbe, alulról felülre keverve lágyan.

8. Azonnal beleönteni a formába, és sütni 30 percig

9. Már langyosra hűlve lehet a formából kiborítani.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7471 nő | 6725 férfi

Legutóbb regisztrált:
White [21139]


Jelenleg 20 vendég és 6 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu