Szia Vendég! (5784 Niszán 11)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

karfiolfelfújt
Parve (semleges) étel
Húspótlók
Beküldte: mirjam2 [9865]

Hozzávalók: karfiol/tisztitva 1 kg/
liszt 20 dkg
tohás 3 db

bors/borsikafű/
sütéshez olaj

Akkor érdemes ha olcsó a karfiol!

A karfiolt rózsáira szétszedve gyengén sós vizben egészen puhára főzzük/én kuktában szoktam a sziszegéstől 5 perc/

Leszürjük, villával összetőrjük és a lisztből tojásból borssal izesitett palacsintaszerü masszához hozzákeverjük ha a karfiol kihült.

Evőkanállal galuskákat szaggatunk forró olajba és pirosra sütjük. Önállóan is finom köretként is! Jó étvágyat



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 20 vendég és 6 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu