Szia Vendég! (5784 Niszán 12)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Zeller-mártás
Parve (semleges) étel
Mártások
Beküldte: Csabi [396]

Hozzávalók: - zeller

- só, cukor

- esetleg gesztenye

Készítünk egy vékony piros rántást. Egy zellert letisztítva és lemosva, apró kis kockákba felvágva a rántásba tenni. Kissé megdinsztelni, levessel fölereszteni. Kis só és cukor jön hozzá. Lehet pár gesztenyét is hozzáadni, igen jó.

A petrezselyem-mártás ugyanígy készül, csakhogy a petrezselymet reszelve adjuk a rántásba.

Forrás:
Ganz Ábrahámné - Kóser Szakácskönyve (1928)



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 18 vendég és 0 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu