Szia Vendég! (5784 Ádár II 19)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Tejfölös almaleves
Tejes étel
Levesek
Beküldte: Csabi [396]

Hozzávalók: - alma

- 2 tojás

- só, cukor, liszt

A megtisztított almát cikkekre vágjuk, vízben puhára főzzük. Kevés só, cukor jön hozzá. Egy evőkanál lisztet kis vizzel simára dörzsölünk s a megfőtt almához adjuk és ezzel egy kissé főzzük. A levest a tűzről levéve, két egész tojással felhabarjuk, tálalás előtt még[kis tejfölt adunk hozzá.

Forrás:
Ganz Ábrahámné - Kóser Szakácskönyve (1928)



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7471 nő | 6725 férfi

Legutóbb regisztrált:
White [21139]


Jelenleg 20 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu