Szia Vendég! (5784 Niszán 11)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Egresmártás
Parve (semleges) étel
Mártások
Beküldte: posalaki [7146]

Hozzávalók: 1/2 kg egres

3 egész tojás

cukor, csipetnyi só

A piszkét megfosztjuk kocsányától, annyi vízben, hogy épp csak ellepje, feltesszük főni. Vigyázz, nehogy a gyümölcs pépesre főjjön! Ízlés szerint édesítjük (ne vedd el teljesen a fanyarságát, mert elvész a pikáns íze!), csipetnyi sót és a tojások sárgáját elkeverjük a megfőtt mártásban. Kicsit hűlni hagyjuk, miközben a fehérjét kemény habbá verjük. Óvatosan keverjük el a habot a megfőtt alapba, hogy egyenletesen oszoljon el és ne törjön meg! Ezután lehűtjük és bármely ételhez hidegen fogyasztva különleges élvezetet ad!

Hasonló módon készíthetünk alma-, szilva- vagy bármilyen gyümölcsből mártást!



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 15 vendég és 6 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu