|
Hozzávalók: 1/2 kg egres
3 egész tojás
cukor, csipetnyi só |
A piszkét megfosztjuk kocsányától, annyi vízben, hogy épp csak ellepje, feltesszük főni. Vigyázz, nehogy a gyümölcs pépesre főjjön! Ízlés szerint édesítjük (ne vedd el teljesen a fanyarságát, mert elvész a pikáns íze!), csipetnyi sót és a tojások sárgáját elkeverjük a megfőtt mártásban. Kicsit hűlni hagyjuk, miközben a fehérjét kemény habbá verjük. Óvatosan keverjük el a habot a megfőtt alapba, hogy egyenletesen oszoljon el és ne törjön meg! Ezután lehűtjük és bármely ételhez hidegen fogyasztva különleges élvezetet ad!
Hasonló módon készíthetünk alma-, szilva- vagy bármilyen gyümölcsből mártást! |
[ Vissza ]
|
|
|
| |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Jelenleg 15 vendég és 6 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|