Szia Vendég! (5784 Niszán 10)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

HAGYMA MÁRTÁS HÚSSAL
Húsos étel
Mártások
Beküldte: STERN FERENC

Hozzávalók: Két személyre:
- 1 db nagyobb vöröshagyma
- 2 teáskanál/liba vagy kacsazsír/
- 2-3 dl húslé
- 20-30 dkg levesben főtt marhahús/apróra szelve/
- kevés őrölt piros paprika
- só
- 2 db zeller levél
- 2 teáskanál liszt

Apróra vágjuk a vöröshagymát és a zsíron,kevés sóval fedő alatt sárgára pároljuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát. A liszttel megszórjuk és a hideg húslé felével felengedjük. Kevergetés közben kicsit sűrűsödik.
Másik edénybe rakjuk a feldarabolt húst és a mártást leves szűrőn keresztül fakanállal rá paszirozzuk. A zellerlevelet is beletesszük és rövid ideig főzzük,kicsit sózzuk és a maradék lével beállítjuk a sűrűséget.

Jó étvágyat hozzá.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 13 vendég és 4 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu