Szia Vendég! (5784 Niszán 11)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Gombafasírt (pészahi változatban is)
Parve (semleges) étel
Húspótlók
Beküldte: kkoves [9876]

Hozzávalók: •50 dkg gomba (champion, csiperke)
•10 db közepes burgonya, vagy zacskó burgonyapürépor (4 adagos)
•1 fej közepes hagyma
•4 gerezd fokhagyma, vagy granulátum
•só, bors ízlés szerint
•1 db tojás
•petrezselyem
•zsemlemorzsa, vagy maceszliszt
•olaj a sütéshez

A hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk és a gombát egészen apróra vágva továbbpároljuk rajta. Hozzáadjuk az összetört főtt burgonyát (vagy a püréport) és a tojást, sót, borsot, egyéb fűszert, a zúzott fokhagymát és a felaprított petrezselyemzöldet. Villával jól összedolgozzuk. Pár percig állni hagyjuk, majd annyi zsemlemorzsát (maceszlisztet) adunk hozzá amennyi szükséges, hogy félkemény masszát kapjunk. A masszából lapos labdacsokat készítünk, zsemlemorzsába (vagy maceszlisztbe) forgatjuk, és kisütjük.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 12 vendég és 7 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu