Szia Vendég! (5784 Niszán 17)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Túrós rántott gomba
Tejes étel
Húspótlók
Beküldte: mirjam2 [9865]

Hozzávalók: 4 személyre
8 db közepes nagyságu gomba feje
10 dkg túró
vágott kapor /bőségesen/
pici só
olaj a sütéshez

a panirhoz:
egész tojás (bele kicsi só)
liszt
zsemlemorzsa

A gombát alaposan megmossuk és eltávolitjuk a tönk részét/a "nagykönyvek szerint szükségtelen a tisztitás!!/

egy tálre tessszük lecsöpögni/nem kell hogy teljesen megszáradjon mert könnyebben tapad hozzá a liszt ha kicsit még nedves!/

Az áttört túrót kaporral és pici sóval alaposan elkeverjük.

A gomba fejébe egy púpozott kváskanál izesitett túrót teszünk és két gombafejet egymással szembeforditva"öszeragasztjuk.

lisztbe,tojásba és zsemlemorzsába meghempergetjük F O N T O S!! és ismételten tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk!!Forró oljajban mindkét oldalát aranysárgára sütjük.Nagyon kevés idő kell a sütéshez.

Gombócként tálalva is érdekes,de lehet keresztbevágva/ha azonnal tálaljuk/mutatós és különleges....én burgonyapürét adtam hozzá



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 21 vendég és 3 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu